Voor leden

Lid worden (en zijn) van het Genootschap voor Geofictie is gratis. Het genootschap accepteert daarnaast wel donaties van haar leden. Bij het doneren van €30,- of meer heeft een lid ook recht op een papieren uitgave van de Fantas.

Als lid mag je artikelen insturen naar het clubblad Fantas, kun je deelneemen aan de kringbijeenkomsten of deel namen aan een geofictieweekend.

Lid worden

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je als aspirant-lid een volgende kringbijeenkomst bezoeken of direct lid worden. Mocht je je willen aanmelden, gebruik dan het formulier. Of neem even contact op met de secretaris en stuur je naam en contactgegevens, inclusief je adres, naar secretariaat@geofictie.nl of neem contact op via onze contactpagina.

Schrijf je in!

Fantas

Hieronder vind je een overzicht van de gepubliceerde Fantassen. Een Fantas wordt ongeveer een maand na verespreiding op de website gepubliceerd. Wanneer de auteur van een artikel binnen die tijd uitdrukkelijk aangeeft diens kopij niet openbaar te willen publiceren, worden deze pagina’s verwijderd bij publicatie.

Oudere Fantassen zijn op te vragen via de Fantasredactie via fantas@geofictie.nl.